Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie pe Soveja (video)

ro

25 Jan, 2011 00:00 2450 Marime text
explozie_butelie_1.jpgDouă persoane rănite, şapte apartamente distruse şi şase maşini serios avariate. Sunt urmările deflagraţiei produse azi noapte pe strada Soveja. Geamurile şi uşile apartamentelor au fost distruse complet, iar bucăţi din tencuiala blocului au căzut peste maşinile parcate în zonă.

Din primele cercetări se pare că deflagraţia s-a produs din cauza unei ţigări aprinse lângă butelia din apartament. Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii spun că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată. Deflagraţia de pe strada Soveja a creat panică printre locatarii care au crezut iniţial că este vorba despre un cutremur. Bucăţi din tencuiala blocului au căzut peste maşinile parcate, iar sticla de la geamuri a sărit şi la 30 de metri distanţă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, trei ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Medicii spun că bărbatul în apartamentul căruia a avut loc explozia este în stare gravă. Câtorva locatari li s-au blocat uşile şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare pentru a-i scoate din apartamente.
Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii spun că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată, ci doar placa dintre etaje care va fi consolidată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii