Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Niculescu „Eu nu o sa-mi depun demisia pentru ca mi-e greu"

ro

28 Mar, 2009 01:45 2792 Marime text
Ion_Niculescu_09.jpgDeşi a preluat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa cu nenumărate nereguli şi datorii de miliarde de lei vechi, noul manager a declarat ferm că nu va pleca de la cârma unităţii din cauza acestor probleme.

„Eu nu o să-mi depun demisia pentru că mi-e greu. În niciun caz nu am să renunţ să mă lupt cât voi putea, pentru a duce la îndeplinire ceva", a declarat, ieri, dr. Ion Niculescu, în cadrul unei emisiuni difuzate de Radio Sky. De asemenea, acesta a adăugat că va face acest pas numai dacă i-o va cere preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cel care l-a şi ales să îi ia locul prof. univ. dr. Ioan Tiberiu Tofolean, ex-managerul unităţii spitaliceşti. Deocamdată, a spus dr. Niculescu, şeful CJC i-a dat „mână liberă" să rezolve problemele din spital şi să-şi aducă ce echipă îşi doreşte. De asemenea, dr. Niculescu, devenit manager al SCJU pe 13 martie, nu va înceta să profeseze ca medic ginecolog, pentru că este o „meserie frumoasă".

Cantină de lux

În cadrul aceleiaşi emisiuni de la Radio Sky, directorul a vorbit şi despre viitoarea cantină a spitalului. În acest spaţiu, pentru amenajarea căruia s-au primit deja banii, vor putea mânca şi servi un suc chiar şi rudele pacienţilor. Condiţiile vor fi europene, iar preţurile mici. Potrivit doctorului Niculescu, la spitalul din Mangalia bolnavii plătesc pentru o porţie de şniţel din piept de pui, salată şi cartofi prăjiţi doar patru lei. „Impresionat negativ" de ceea ce a găsit la Spitalul Judeţean, managerul are în plan să facă în Constanţa ceea ce a făcut la Mangalia. Probabil, în curând, locuitorii municipiului vor avea parte de un spital îmbrăcat în sticlă care să „arate ca sediul NATO", după cum a declarat managerul.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 30 Mar, 2009 15:36 dr.niculescu sa nu se mai laude atata.cantina despre care vorbeste este in curs de amenajare la initiativa d-nului n. constantinescu inca de pe vremea dr. tofolean ,spitalul nu are nici un amestec in aceasta problema.