Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Design şi tehnologie Noul Nissan Note a fost lansat astăzi la Constanţa (galerie foto)

ro

24 Oct, 2013 00:00 2079 Marime text
Noul Nissan Note a fost lansat astăzi la Constanţa, evenimentul având loc la sediul Nissan Constanţa (bulevardul Tomis nr. 393, lângă Carrefour). Dezvăluit publicului pentru prima oară la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, din martie 2013, noul Nissan Note întruneşte calităţile confirmate ale predecesorului său şi inovaţiile prezente pe alte două modele ale mărcii, Nissan Juke şi Nissan Qashqai.

Cu noul model, constructorul nipon şi-a propus să ofere clienţilor săi calitate fără compromisuri, cu accentul evident pe inovaţiile tehnologice, în dorinţa de a depăşi convenţiile şi limitările specifice multor modele de succes din segmentul B. Noul Nissan Note este propulsat de o gamă de motoare foarte eficientă, care combină optim performanţele ridicate şi costurile reduse de utilizare. Sunt disponibile trei versiuni de motorizare: 1.2 l 80CP, o versiune
supraalimentată de 1.2 DIG-S 98CP şi, nu în ultimul rând, opţiunea de 1.5 l turbodiesel.
Versiunile pe benzină sunt unităţi în 3 cilindri cu 12 supape, extrem de uşoare, compacte şi eficiente în termeni de consum. Ambele sunt echipate standard cu sistem Stop/Start.

Produs în Europa, la uzina Nissan din Sunderland (Marea Britanie), noul Nissan Note are prețuri începând de la 13.600 de euro cu TVA inclus. Noul Note este disponibil în patru versiuni de echipare - Visia, Acenta, Conect şi Tekna. Nivelul de dotări reflectă angajamentul companiei Nissan de a oferi acces la tehnologie tuturor clienţilor săi. Prin urmare, toate modelele vor beneficia de sisteme de pornire Stop/Start, şase airbag-uri şi cruise control plus limitator de viteză.
Noul Note este disponibil cu două opţiuni avansate de transmisie: o cutie manuală cu cinci trepte şi una opţională CVT automată pentru motorul de 1.2 litri DIG-S. În configuraţie standard, noul Note are un volum pentru bagaje de 295 de litri cu scaunele spate ridicate. Acesta este suplimentat de o zonă adiţională de depozitare în podea. Beneficiind de o suprafaţă plană, aceasta permite ascunderea unor obiecte de valoare sau delicate.

Fidel filosofiei mărcii de a transforma tehnologia premium într-o resursă accesibilă la preţuri mai mici, noul Nissan Note vine echipat cu o gamă de inovaţii menite să facă experienţa la volan mai sigură şi mai plăcută.
Nissan Safety Shield îşi face debutul european odată cu noul model; conceptul se traduce printr-o serie de tehnologii avansate aplicate inteligent unor scenarii reale din trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii