Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:05 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Naşterea Maicii Domnului, doi copii abandonaţi, aflaţi în asistenţă maternală, au fost botezaţi la Cumpăna (galerie foto)

ro

09 Sep, 2017 00:00 2986 Marime text
La Cumpăna a devenit deja o tradiţie ca, la zile mari, să fie botezaţi copii abandonaţi de părinţi. Iniţiativa îi aparţine primarului Mariana Gâju, care organizează astfel de acţiuni de mai multe ori pe an.
 
Astfel, şi cu prilejul marii sărbători a Naşterii Maicii Domnului au primit Sfânta Taina a Botezului doi copii, Tudor şi Luminiţa Alexandra, aflaţi în prezent în asistenţă maternală.
 
Botezul a avut loc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Cumpăna. La eveniment a fost prezent şi primarul localităţii, ec. Mariana Gâju. Botezul celor doi copii a fost susţinut de Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a ţinut să le mulţumească naşilor, pe care i-a îndemnat să fie aproape de aceşti micuţi şi să le vegheze drumul în viaţă. La finalul ceremoniei, copiii au primit câte un cadou simbolic din partea şefei administraţiei locale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii