Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante în comuna Cumpăna! Două fetițe aflate în asistență maternală au fost încreştinate (GALERIE FOTO)

ro

14 Oct, 2023 13:51 761 Marime text
Sursa foto: facebook/Cumpana NewsVineri, 13 octombrie 2023, în ajunul praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva, protectoarea comunei Cumpăna, două fetițe aflate în asistență maternală au fost încreştinate la Biserica ce are hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Taina Sfântului Botez a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

„Nasii, cei care au ales să le fie părinți spirituali micuțelor Rania Denisa și Elenei, le vor oferi acestora un strop de dragoste și sprijin pe drumul vieții.
La Cumpăna există deja o tradiție ca în zilele de sărbătoare să fie botezați copii abandonați de părinți. De mai bine de 18 ani, la inițiativa primarului comunei Cumpăna, doamna Mariana Gâju, împreună cu Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna și în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, au reușit să încreștineze peste două sute de copii abandonați de părinți “ - au precizta reprezentanții Primăriei Cumpăna. 

Astăzi, credincioșii de pretutindeni au participat la Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva - Parohia Cumpăna II.

Citește și: 

Județul ConstanțaÎncepe „Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva” la Cumpăna. Iată care este programul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii