Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Începe „Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva” la Cumpăna. Iată care este programul

ro

12 Oct, 2023 16:13 1287 Marime text
Sursă foto: Primăria Cumpăna
  • Vineri 13, octombrie 2023, începând cu ora 14:00, vom săvârși slujba Sfântului Botez pentru doi copii proveniți din asistență maternală, oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
  • Sâmbătă, 14 octombrie 2023, începând cu ora 8:00, vom participa la slujba de Utrenie, urmată la ora 9:30 de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.
 
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Consiliul și Comitetul Parohial al Parohiei Cumpăna II, vă invită să luați parte la „Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva”, pentru a o cinsti cum se cuvine pe cea care alături de Sfânta Fecioară Maria, veghează asupra comunei, transmite un comunicat din partea Primăriei Cumpăna.
 
Sfânta sărbătoare se va desfășura după următorul program:
 
Vineri 13, octombrie 2023, începând cu ora 14:00, vom săvârși slujba Sfântului Botez pentru doi copii proveniți din asistență maternală, oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
 
Sâmbătă, 14 octombrie 2023, începând cu ora 8:00, vom participa la slujba de Utrenie, urmată la ora 9:30 de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.
 
Imediat după Sfânta Liturghie, toți cei prezenți sunt invitați la tradiționala agapă frățească.
 
Alături de racla ce adăpostește sfințitele veșminte ale Cuvioasei Parascheva aflate în permanență în Biserica din Cumpăna, vor priveghea la rugăciunile credincioșilor și Moaștele Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ale Sfântului Ierarh Nectarie Făcătorul de Minuni și ale Sfântului Marelui Mucenic și Tămăduitor Pantelimon.
 

„Vă așteptăm alături de noi!
 
Fie ca rugăciunile înălțate Sfintei Cuvioase Parascheva să vă aducă sănătate, prosperitate și mântuire sufletească!”, a încheiat sursa citată.
 


Citește și:
Cea de-a 157-a Sesiune Plenară a Comitetului European al Regiunilor – Măsuri în vederea atingerii egalității de gen
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii