Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de control al președintelui CJ verifică externalizarea serviciilor medicale şi situația financiară a Spitalul Județean Constanța (documente)

ro

06 Feb, 2021 00:00 4620 Marime text
 
  • O comisiei de control a Consiliului Judeţean Constanţa desfășoară verificări până pe 12 februarie a.c. la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanţa
  • Comisia este condusă de George Drăgan, șeful Corpului de Control al Consiliului Județean Constanța
  • Se verifică dacă au fost respectate procedurile de achiziție publică efectuate în ultimii doi ani, modalitățile de externalizare a serviciilor medicale și situațiile economico-financiare
  • Echipa de control ia la puricat și  organigrama și statutul de funcții la nivelul instituției spitalicești
  • Ulterior cotrolului, în baza raportului, șeful CJ va dispune măsuri
 
Din dispoziţia şefului administraţiei judeţene, Mihai Lupu, o comisiei de control din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa desfășoară verificări până pe 12 februarie a.c. la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanţa.

Comisia este condusă de George Drăgan, șeful Corpului de Control al Consiliului Județean Constanța și este formată din auditori, consilieri juridici și șefii serviciilor achiziții și analiză strategică, vezi secțiunea "documente".

Potrivit dispoziției se verifică dacă au fost respectate procedurile de achiziție publică efectuate în ultimii doi ani, modalitățile de externalizare a serviciilor medicale și situațiile economico-financiare aferente acestui an.
Totodată, echipa de control ia la puricat și  organigrama și statutul de funcții la nivelul instituției spitalicești.
La finalul  verificărilor, Comisia va prezenta președintelui CJC, Mihai Lupu, un raport cu concluziile controlului iar ulterior, acesta va dispune și măsurile care se impun.
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii