Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte au fost pe ordinea de zi Şedinţă de Consiliu Local la Năvodari

ro

18 Feb, 2014 00:00 1926 Marime text
Consiliul Local Năvodari s-a întrunit ieri în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi fiind 38 de puncte.
 

În primul rând, aleşii locali au votat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea contului de execuţie bugetară pentru anul 2013, dar şi proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al oraşului pentru anul 2014. Un alt proiect de pe ordinea de zi s-a referit la acordarea de înlesniri la plata impozitelor şi taxelor locale datorate bugetului local de către persoanele fizice. Nu în ultimul rând, a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014 al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL.

Amintim şi proiectul de hotărâre privind acordarea unei cote de carburanţi Poliţiei Oraşului Năvodari, dar şi cel privind actualizarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor pentru anul 2014. Nu în ultimul rând, aleşii locali au aprobat şi proiectul de hotărâre cu privire la înscrierea oraşului Năvodari ca membru în cadrul CCINA Constanţa, dar şi proiectul cu privire la reglementarea activităţii Cantinei de Ajutor Social Năvodari.

Un alt proiect de hotărâre de pe ordinea de zi s-a referit la creşterea nivelului alocaţiei zilnice de hrană la Creşa nr. 20, unitate de educaţie timpurie antepreşcolară. În vederea dezvoltării şi promovări turismului, consilierii locali au votat şi proiectul privind aderarea oraşului Năvodari al Asociaţia Naţională a Staţiunilor din România. Şi pentru că se apropie primăvara, consilierii au decis să acorde mărţişoare şi flori femeilor din oraş. Trebuie să amintim şi un alt proiect de hotărâre care se referă la reglementarea transportului local prin curse speciale şi aprobarea procedurii de lucru. Ultimul proiect de pe ordinea de zi a fost cel privind modificarea organigramei şi statutului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului oraşului Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii