Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Botezul, la biserica Sfântul Mina, petrecerea, la Iaki Anca Nedea şi Aurelian Pavel îşi creştinează, astăzi, băieţelul

ro

28 Jun, 2014 00:00 14488 Marime text
Zi însemnată pentru Anca Nedea, managerul hotelului Iaki din Mamaia, şi Aurelian Pavel, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa. Ei îşi vor boteza azi copilul, pe nume Alek Nicolas, care a împlinit cinci luni.

Tânăra mămică ne-a povestit că micuţul va primi Taina Botezului la Biserica Sfântul Mina din Parcul Tăbăcărie. Slujba va fi oficiată de protopopul Vasile Cârlan, alături de un sobor de preoţi. Naşii de botez ai micuţului Alek Nicolas sunt familia Bucovală, care au fost şi naşii de cununie ai părinţilor, precum şi renumitul designer Cătălin Botezatu. Anca Nedea ne-a mai dezvăluit că la botez va purta o rochie Galliano, iar soţul ei, Aurelian Pavel, un costum Marsay. Seara, petrecerea se va muta lângă piscina hotelului Iaki. Aici, musafirii vor fi întâmpinaţi de bandul de la Marriott. „Pe invitaţii noştri îi aşteaptă mai multe surprize plăcute“, ne-a spus Anca Nedea. Tematica petrecerii va fi Blue Tiffany. În seara petrecerii, tânăra mămică va purta o rochie semnată Cătălin Botezatu, iar tatăl, un alt costum Marsay. Printre invitaţi se numără: familia Bucovală, proprietară de hoteluri pe litoral, designerul Cătălin Botezatu, renumitul tenisman Andrei Pavel, consulul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Mikhail Reva, consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Su Yanwen, familia Nejloveanu, designerul Mircea Bărbulescu, Monica Vlad şi mulţi alţii.

S-au căsătorit civil pe plaja CrazyReamintim că, la începutul anului 2014, familia Ancăi Nedea, managerul hotelului Iaki din Mamaia, şi a lui Aurelian Pavel, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, a fost completată de Alek Nicolas. În anul 2013, pe 1 iunie, Anca Nedea şi Aurelian Pavel şi-au unit destinele. Evenimentul, pe care îl putem numi nunta anului 2013 la Constanţa, a fost plin de strălucire şi fast, cu invitaţi de onoare şi daruri pe măsură. La jumătate de an de la nuntă, în luna noiembrie, Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa.

Nuntă cu ștaif, invitaţi de onoare şi bucate alese

Nunta a avut loc în clubul Fratelli din staţiunea Mamaia, după ce însurăţeii spuseseră „Da“ în faţa ofiţerului de stare civilă, pe 8 septembrie 2012, pe plaja Crazy. Anca Nedea şi Aurelian Pavel au avut două perechi de naşi: familia Bucovală, proprietară de hoteluri pe litoral, şi familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti. Cei doi s-au cununat religios la Catedrala „Sfinţii Petru şi Pavel“, înconjuraţi de familie şi prieteni. Pentru a respecta tematica evenimentului - „Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc“ -, mirii, părinţii lor şi cele două perechi de naşi, însoţiţi de câte două domnişoare de onoare, au venit spre lăcaşul de cult în maşini de epocă. Cununia religioasă a fost urmată de o petrecere, în ton cu amploarea evenimentului, care a avut loc în clubul Fratelli, pe malul mării. Printre invitaţi s-au aflat fratele mirelui, renumitul tenisman Andrei Pavel, consulul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Mikhail Reva, şi consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Su Yanwen. Alţi invitaţi ai mirilor au fost: Mirela Matichescu, Gheorghe Hagi, Neluţu Mureşan, Ionuţ Budi, Aurelian Zaheu, George Guci, Marius Belcin, Memiş Baiazid, Corina Cuşa, Monixa Coroiu, Costică Cojoc, Mohamed Murat, Costică Zelcă, Victor Daramuş, Florin Mitroi, Decebal Făgădău, Lian Constantin, Emilian Pârvu, Cristian Cărbune, Constantin Dina. Meniul a fost şi el în ton cu tema nunţii. Bucatele au fost pregătite de chef Renzzo de la Irish Pub şi de chef-ul de la Fratelli, Silviu Nedelea. Aceştia au gândit un meniu pe bază de vânat şi alte delicatese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un nestiutor 28 Jun, 2014 07:51 Cine sunt si fitosii astia? Nu-i cauta si pe ei DNA-ul ?