Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mandat prelungit pentru Anca Pavel-Nedea în firma Opal SA

ro

10 Dec, 2023 17:00 1405 Marime text
  • Hotărârea adoptată de Opal SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României în decembrie 2023
  • Anca Pavel-Nedea are, așadar, mandatul prelungit, pentru o perioadă de 4 ani
  • Ea este și acționar în compania Opal SA, din Jupiter, județul Constanța



Societatea Opal - S.A. a adoptat hotărârea  din data de 30.06.2023, a adunării generale extraordinare a acţionarilor, care s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe data de 6 decembrie 2023.
 
În conformitate cu art. 111, art. 112 din Legea nr. 31/1990 R şi a Actului Constitutiv al societăţii, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, legal constituită la data de 30.06.2023 la sediul societăţii, cu unanimitate de voturi a acţionarilor prezenţi, emite următoarea hotărâre:
 
1.Se prelungeşte mandatul administratorului pe o perioadă de 4 (patru) ani a lui Pavel-Nedea Anca şi a acţionarului Pavel-Nedea Anca,
2.Se modifică datele de identificare ale acţionarului Pavel-Nedea Anca şi ale administratorului Pavel-Nedea
3.Se împuterniceşte administratorul societăţii, Pavel-Nedea Anca, să ducă la îndeplinire formalităţile de înregistrare şi publicare a hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor, cu posibilitatea submandatarii de terţe persoane.
 
Opal SA, în cifre
 
Potrivit Termene.ro, firma Opal SA a fost înființată în 1995 și are sediul social în Jupiter, pe strada Gala Galaction, nr. 14, având ca obiect de activitate „hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
 
Acțiunile sunt deținute de Creative Eye SRL (60%) și Anca Pavel Nedea (40%), aceasta din urmă fiind, totodată, administratorul societății.
 
În 2022, au fost 36 de angajați, profitul a fost 2.899.848 de lei, iar cifra de afaceri a fost 8.565.971 de lei.
 
Anca Nedea Pavel mai apare ca asociat în Irish Pub Constanța SRL, iar Creative Eye SRL este asociat îmn Exturipedia SRL.
 
Despre Creative Eye SRL
 
Firma este fondată în anul 2003, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 40 de salariați, o cifră de afaceri de peste 34 milioane de lei, cu un profit de 11,3 milioane de lei. Activitatea principală, conform codului CAEN este „Activități ale tur-operatorilor”.  Sediul social este pe bulevardul Mamaia nr. 281C, Constanța. Asociat unic și administrator este Ionuț Nedea.
 
Ionuț Nedea mai este asociat în companiile Easy Trip SRL, Creative Eye Worldwide SRL, Hoteliera SRL, Alvanda Europe SRL, Ami Com SRL, cât și administrator în firma Exturipedia SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Împrumut bancar pentru firma Opal SA, al cărei acționar este Anca Pavel-Nedea. Ce sumă va fi contractată

Anca Pavel-Nedea și-a dizolvat o firmă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii