Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Pavel şi-a revocat soţia, pe Anca Pavel-Nedea, din funcţia de administrator al Irish Pub Constanţa SRL. Când a fost luată decizia

ro

18 May, 2018 00:00 8885 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a asociatului unic al societăţii Irish Pub Constanţa SRL din data de 18.04.2018.
 
Aurelian Pavel, în calitate de asociat unic al Irish Pub Constanţa SRL, a decis revocarea din funcţia de administrator a Ancăi Pavel-Nedea. O altă decizie este închiderea punctului de lucru din municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, Centrul Comercial City Mall Constanţa, Unitatea E25. Asociatul unic al Irish Pub Constanţa SRL a mai hotărât deschiderea unui punct de lucru în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa nr. 31, construcţia Cl, etaj parter.
 
Reamintim că şi în Adunarea Generală din data de 12 aprilie asociaţii Irish Pub Constanţa SRL au luat mai multe decizii. Astfel, asociaţii Vasile Daniel Cuzic, Eugen Gigi Duţă şi Aurelian Pavel au votat retragerea din calitatea de asociat a lui Vasile Daniel Cuzic şi cesiunea la valoarea nominală a 33 de părţi sociale, respectiv 330 de lei, adică 33% din capitalul social, către Aurelian Pavel. O altă decizie este retragerea din calitatea de asociat a lui Eugen Gigi Duţă şi cesiunea la valoarea nominală a 34 de părţi sociale, respectiv 340 de lei, adică 34% din capitalul social, către Aurelian Pavel. După cesiune, capitalul social, de 1.000 de lei, respectiv 100 de părţi sociale a 10 lei partea socială, este deţinut de Aurelian Pavel, care a devenit asociat unic.
 
Printr-o altă decizie, s-a schimbat sediul social al firmei - din municipiul Constanţa, în oraşul Eforie Nord. Nu în ultimul rând, a fost revocat din calitatea de administrator al societăţii Eugen Gigi Duţă. În locul acestuia au fost numiţi Aurelian Pavel şi Anca Pavel-Nedea, cu posibilitatea de a exercita această funcţie concomitent sau separat şi cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii pentru o perioadă nelimitată.
 
Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma BCCO Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa. Fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Turism, Anca Pavel-Nedea este în prezent director al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Aurelian Pavel, fostul şef al BCCO Constanţa, a devenit asociat unic în Irish Pub Constanţa SRL. Cine s-a retras din firmă şi cine o va administra

Aurelian Pavel, fostul şef al BCCO Constanţa, şi Vasile Cuzic s-au asociat într-o firmă. Cum credeţi că se va numi?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii