Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:21 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baiatul de la cablu-accident de muncă în Constanța. Iată pățania lui descrisă de ITM Constanța

ro

30 Jul, 2021 07:35 5456 Marime text
 
  • În data de 28.07.2021, ora 10:30, la SC CASARA CARGO SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat, se arată într-o postare de pe pagina de internet a ITM Constanța.
 
Conform sursei citate Marian M, tehnician catv, „s-a dezechilibrat și a căzut de pe o scară, de la înalțimea de aproximativ 1,5 metri”.
 
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 
Accidentul este în curs de cercetare de o comisie numită de SC CASARA CARGO SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.


După finalizarea cercetării dosarul întocmit de comisia numită de către angajator va fi inaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care se constată că ancheta nu a fost efectuată corespunzător, va dispune, în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Numai că până atunci baiatul de la cablu va mai avea, probabil, destul de tras, de pe urma căzăturii.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii