Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGA la Oil Terminal Ce au decis acţionarii

ro

27 Mar, 2014 00:00 2539 Marime text
Ieri, la SC Oil Terminal SA Constanţa a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.
 

Acţionarii prezenţi la AGA (75,42%) au decis respingerea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului de Administraţie al societăţii, întrucât acest subiect nu este de competenţa AGA.
De asemenea, a fost aprobat conţinutul cadru al contractului de administraţie al membrilor Consiliului de Administraţie selectaţi conform prevederilor OUG 109/2011 şi numiţi prin hotărârea AGOA nr. 1/20.12.2013 pentru in mandat de 4 ani, inclusiv a criteriilor şi obiectivelor de performanţă. Acţionarii au mai aprobat închirierea unor spaţii de locuit, cu destinaţia de locuinţă, pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii acestora. Valoarea chiriei se va stabili pe principii economico-financiare, având în vedere preţul de piaţă al zonei respective. De asemenea, ieri a fost aprobată şi închirierea unor imobilizări corporale ale societăţii. Închirierea va fi condiţionată de păstrarea de către chiriaş a destinaţiei obiectivului.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii acestuia. Valoarea chiriei va fi stabilită de Consiliul de Administraţie pe principii economico-financiare. Nu în ultimul rând, acţionarii au respins revocarea lui Todea Andrei Barbu şi Drăgan Cristian, administratori, care au demisionat din această funcţie în anul 2012, respectiv 2013, întrucât se consideră că înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului a acestor administratori putea fi radiată la momentul depunerii hotărârii AGOA pentru desemnarea noului CA. Sorin Ciutureanu, în calitate de director general al societăţii, a fost împuternicit să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor la ORC de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii