Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la SPIT Constanța. Ce spune ITM Constanța

ro

28 Jun, 2021 13:12 1730 Marime text
 
  • În data de 25.06.2021, la ora 07:55, la SPIT Constanța a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat, potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a ITM.
 
Conform sursei citate lui Ionuț Dăscălescu, referent în cadrul instituției, i s-a făcut rău la locul de muncă, și ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SPIT Constanța, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006.

Dupa finalizarea cercetării dosarul întocmit de comisia numită de angajator va fi trimis pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta, care va analiza dosarul și îl va aviza.

În cazul în care  se constată ca ancheta nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii