Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dieta cu pomelo contribuie semnificativ la pierderea în greutate

ro

13 Sep, 2018 00:00 1921 Marime text
Pomelo poate fi consumat pentru prevenirea și în tratarea răcelilor și a gripelor. De asemenea, stimulează sistemul imunitar. Ajută în diverse boli, fiind folosit în prevenirea cancerului, în boli ale aparatului circulator sau în cazul varicele, hemoroizilor și al durerilor articulare, transmite Agerpres.ro .
 
Fructul are proprietăți diuretice, ajutând la tratarea obezității, având puține calorii (42 calorii la 100g pulpă). Dieta cu pomelo este considerată a fi una bogată în fibre și contribuie semnificativ la pierderea în greutate. Nu puține sunt persoanele care susțin efectele sale împotriva stresului. Ameliorează și efectele alcoolului asupra organismului.
 
Coaja poate fi folosită pentru tratarea rănilor de la nivelul pielii.
 
Un consum regulat al fructului ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar, la dezvoltarea colagenului, contribuie la ameliorarea sângerărilor gingivale, are un rol important în a proteja funcțiile inimii, contribuie la optimizarea nivelului de colesterol în organism, previne anemia, susține înlăturarea radicalilor liberi și previne apariția unor infecții bacteriene și alergii, crește rezistența osoasă, protejează celulele legate de procesele de îmbătrânire, combate ridurile și încetinește procesul de îmbătrânire, potrivit site-ului diete-sanatoase.ro citat de Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii