Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 83

ro

05 Dec, 2015 00:00 1920 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. MaPe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.i trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3411 din data de 21 septembrie 2012:

Luminos sau... 
Ei sunt viitorul politicii constănţene 

Partidul Social Democrat, spre exemplu, îşi antrenează foarte bine TSD-iştii. Chiar dacă nu toţi sunt consideraţi a fi străluciţi, tinerii social-democraţi sunt obişnuiţi cu politica, afacerile şi administraţia. Unii, mai norocoşi, au pus chiar mâna pe posturi râvnite de indivizi mult mai experimentaţi şi mai vechi în politică. Organizaţia judeţeană de tineret a PSD este condusă de Radu, fiul lui Constantin Babuş. Fiul - director al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, tatăl - director în cadrul primăriei Constanţa.
Citeşte mai departe!

Banias elucidează „misterul“ candidaturii la parlamentare

După ce senatorul Sorina Plăcintă a anunţat, în cursul acestei săptămâni, că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, în presa centrală au apărut informaţii potrivit cărora senatorul constănţean Mircea Banias ar candida tot pentru Colegiul 4, dar din partea PNL.
 Fostul democrat-liberal ne-a declarat, ieri..
Citeşte mai departe!

Ce note au obţinut candidaţii din Constanţa la admiterea în magistratură

Toţi cei 11 constănţeni absolvenţi ai Facultăţii de Drept care au trecut proba scrisă eliminatorie pentru examenul de admitere în magistratură au reuşit să treacă şi de următoarea probă din concurs: proba de verificare a raţionamentului logic.

Ei au avut de rezolvat un test grilă cu 100 de întrebări la care se punctează răspunsurile şi 20 de întrebări supuse pretestării în condiţii de concurs, ale căror răspunsuri nu se punctează. 
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii