Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:06 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 79

ro

01 Dec, 2015 00:00 705 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3300 din data de 10 aprilie 2012:

Taina agenţilor temuţi şi respectaţi
Ei sunt şefii celor pe care nu-i ştim, dar ei ne ştiu pe noi 
O structură mai puţin cunoscută publicului larg se numeşte Oficiul de Mobilizare a Economiei şi Pregătirea Teritoriului pentru Apărare. Agenţii săi acţionează din umbră şi pun adesea umărul la rezolvarea cazurilor de corupţie şi criminalitate organizată, dar meseria le impune prin natura ei statutul de „nevorbitori“. Cel puţin la nivel teoretic. Vorbim despre agenţii serviciilor secrete, agenţi temuţi şi respectaţi, dar, în egală măsură, blamaţi şi suspectaţi de tot felul de manipulări ale situaţiilor într-un sens sau altul.
Citeşte mai departe!
 
Mazăre şi câştigătorii cluburilor pentru vârstnici
Electorat deloc neglijat de administraţia Radu Mazăre, bătrânii Constanţei au început să se bucure, din 2007, de cluburi pentru pensionari, inaugurate cu tam-tam de edilul-şef însuşi. Făcând adevărate băi de mulţime la fiecare deschidere a unui astfel de club, direct sau indirect, primarul a devenit cunoscut în ţară pentru modul în care a ştiut să-şi apropie vârstnicii. Şi totuşi, pentru că lucrurile bune se fac cu prietenii, două firme şi-au legat numele, de-a lungul timpului, de cluburile pentru pensionari.
Citeşte mai departe!

Proprietar de hotel, acuzat de trafic de minori şi proxenetism 
Bosânceanu, de la Histria, a cerut Curţii de Apel să facă Paştele acasă
George Vergiliu Bosânceanu, acuzat că face parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, a ieşit, ieri, din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa. Cercetat mai nou de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, Bosânceanu a atacat cu recurs decizia Tribunalului, instanţă care a decis arestarea sa preventivă. Recursul său a fost respins de Curtea de Apel Constanţa, astfel că afaceristul s-a întors în arest.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii