Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Scoica stai ca intr-un acvariu (document)

ro

21 Jul, 2010 00:55 7121 Marime text
cap_1.jpgstele_la_scoica.jpg 

 

Restaurantul La Scoica nu mai are nevoie de multe prezentări. Cu siguranţă este ştiut de multe persoane, chiar şi din afara oraşului. Dacă totuşi există cineva care nu ştie unde este, aflaţi acum că îl puteţi găsi pe strada Aprodu Purice nr. 5, vis-a-vis de sediul vechi al Universităţii Ovidius.

La_Scoica_2.jpgRecunosc că rareori am fost La Scoica în timpul zilei pentru că, aşa cum probabil procedează majoritatea, acolo se merge noaptea, după o petrecere sau după ce plec din club. Este un spaţiu foarte mare, cu multe mese. Stai foarte aproape de ceilalţi clienţi. Dacă trebuie să te ridici de la masă, cu siguranţă îi vei deranja şi pe cei din jur. Există şi un spaţiu destinat nefumătorilor, dar este puţin ciudat. Eşti înconjurat de geamuri, parcă stai într-un acvariu. Servirea este bună dacă ne gândim numai la ospătari. Sunt amabili, se mişcă rapid şi sunt mereu atenţi la clienţi. Pentru mâncare trebuie să aştepţi destul de mult, dar din cauza bucătăriei. Mai ales în serile în care sunt multe mese ocupate. Ospătarii se străduiesc să facă pe plac clienţilor, dar nu pot prepara ei mâncarea. Preţurile sunt acceptabile şi făcute astfel încât să mulţumească cât mai multă lume. Poţi mânca o pizza mică cu doar 10 lei sau poţi comanda una XXL care ajunge la 40 de lei. Dacă nu îţi este foarte foame, o masă cu ceva de băut şi ciubucul ospătarului te ajunge maxim 20 de lei. Zic eu că este convenabil. Pentru desert vă recomand papanaşii. Chiar dacă trebuie să aştepţi ceva mai mult timp până sunt gata, merită fiecare secundă. Un alt minus este faptul că uşile de la bucătărie sunt deschise mai tot timpul, şi cum ai coborât scările de la intrare, te „lovesc" tot felul de mirosuri de mâncare. Dacă stai două, trei ore acolo, ai neapărat nevoie de un duş. La Scoica are şi un „frate" mai mare la ieşirea din Mamaia spre Năvodari. Acolo, pe lângă restaurant, este şi un mini hotel.

Restaurantul funcţionează pe societatea Lascu Bros SRL, administrată de Camelia şi Stere Lascu. Bărbatul, care a fost consilier local PNL la Năvodari, se mai ocupă de La Scoica Resorts SRL, La Scoica Magic Foto SRL, La Scoica Magic Picture SRL şi Hanul Vichingilor SRL.

La Scoica primeşte doar trei stele. Aş fi dat mai multe, dar spaţiul nu este împărţit cum trebuie, aştepţi cam mult pentru mâncare şi mirosul nu ar trebui existe.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • joe 21 Jul, 2010 10:30 Parca erau cei mai nasoli ospatari din lume acolo, ce s-a intamplat oare?