Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepresedintii Biroului Organizatiei de Femei Liberale si-au dat demisia

ro

22 Jun, 2010 02:31 1749 Marime text
Odată cu alegerile care au avut loc pentru desemnarea conducerii organizaţiei municipale PNL Constanţa, au început şi scandalurile, care nu se mai opresc.

După ce preşedinta Organizaţiei de Femei Liberale (OFL) municipiul Constanţa, Olga Zeicu, a fost exclusă din partid, Elena Zahiu, Marioara Costandache şi Iulia Burlacu, vicepreşedinţi ai Biroului OFL Constanţa, dar şi membrii Constanţa Ioica, Angela Dolcescu, Silvia Lupu şi Ioana Pernici şi-au dat demisia. Acest gest a fost făcut în semn de solidaritate cu fosta preşedintă, iar considerentul care a stat la baza acestei decizii s-a referit la modul în care s-au desfăşurat alegerile municipale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • thunderbild 22 Jun, 2010 13:03 Este dreptul lor sa aiba atitudine.Toti lingusitorii stati pe langa Manea asteptand sa va dea un os de ros.Ce nu a-ti inteles este ca oasele deja s-au impartit, poate va raman niste firimituri si voua;sau cine stie cotizati de pe acum pentru viitoarea campanie electorala din 2012.Nu va mai imbatati cu apa ca nu aveti nici o sansa.
  • ana 22 Jun, 2010 11:40 In sfarsit rapandulele screlozate au facut ceva intelept! Au demisionat! F bine, bravo! Si asa nu ati realizat nimic cat timp ati pupat partea dorsala a lui cuculetu!
  • capcaunu 22 Jun, 2010 09:59 In sfarsit cineva are curajul sa nu se mai lase calcat in picioare de elefant;ar trebui ca toti sa le urmeze exemplul, sa vedem atunci cu cine vor mai face campanie;poate mai aduc niste animale de la menajerie.