Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima turnantă pentru PNL Constanţa. Pe 9 martie îşi anunţă candidaţii la alegerile locale

ro

03 Mar, 2020 00:00 2085 Marime text

Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat luni, 9 martie, pentru a decide candidaţii la alegerile locale în toate judeţele şi în municipiile reşedinţă de judeţ. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a refuzat să vorbească despre candidaturile pentru locale şi a afirmat că va da explicaţii legate de candidaţi după ce se iau deciziile în Biroul Politic Naţional. „Până atunci, este vorba de nişte propuneri care sunt formulate de filialele judeţene”, a spus liderul liberal.

Pentru liberalii de la Constanţa, această săptămână este una de foc, fiind convocate Biroul Permanent Local, urmat de Biroul Permanent Judeţean, în cadrul cărora liberalii trebuie să-şi desemneze candidatul pentru Primăria municipiului Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi primăriile din judeţ.


Vă reamintim că, pentru cea mai importantă primărie din judeţ, Primăria municipiului Constanţa, PNL are în acest moment două variante: una internă şi o alta externă şi controversată. În ceea ce priveşte desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalii au de ales cea mai bună variantă din rândul a trei primari propuşi de colegi să-şi asume această candidatură. O a patra variantă ar putea veni chiar din partea preşedintelui organizaţiei judeţene, Bogdan Huţucă, şi nu este vorba despre o candidatură a sa, ci despre o propunere pe care acesta se pregăteşte să o facă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii