Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 11 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) “În calitate de primar, mă voi implica pentru ca locuitorii orașului să respire aer curat și să se bucure de plaje însorite și de verdeață ”

ro

05 Jun, 2020 00:00 3394 Marime text
  • Pregătirile pentru alegerile locale și formarea unei eventuale Alianțe de Dreapta la Constanța pentru Primăria Constanța ar putea fi reluate
  • Până la o decizie finală privind un eventual candidat comun al alianței de dreapta, lupta electorală pare să se fi relansat la Constanța
  • Deputatul Stelian Ion își dorește ca locuitorii din Faleză Nord să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”

Pregătirile pentru alegerile locale și formarea unei eventuale Alianțe de Dreapta la Constanța pentru Primăria Constanța ar putea fi reluate.
Actorii principali vor fi reprezentanții PNL și USR, care a anunțat că îl susține în competiția pentru Primăria Constanța pe deputatul Stelian Ion.  
Până la o decizie finală privind un eventual candidat comun al alianței de dreapta, lupta electorală pare să se fi relansat la Constanța.
Prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul Stelian Ion transmite că își dorește ca locuitorii din Faleză Nord să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”, locul unde se pregătea un tun imobiliar.
“Ca primar, mă voi implica în realizarea acestui obiectiv, pentru că locuitorii orașului trebuie să respire din nou un aer curat și trebuie să se bucure de plaje însorite și de verdeață. Sunt convins că există soluții tehnice și estetice pentru amenajarea acestui loc. Împreună cu colegii mei din USR, împreună cu specialiștii le vom identifica și le vom prezenta constănțenilor pentru a-și exprima și ei părerea. De aceea, consider că nu există un proiect mai potrivit pentru constănțenii din cartier decât acela al amenajării unui parc - o zonă verde și de promenadă, cu locuri de joacă și spații de relaxare. Am discutat cu foarte mulți oameni din zonă și toți mi-au confirmat că își doresc o asemenea investiție. Pentru ei și pentru copiii lor. Din fericire, o nouă speculă imobiliară într-o zonă mult apreciată a Constanţei a fost împiedicată de instanța de judecată. Am speranța că distrugerea falezei va înceta și, odată cu inevitabila schimbare a actualei administrații locale, vom reda acest oraș constănțenilor”, susține Stelian Ion.
Este vorba despre un teren care a făcut obiectul unui litigiu între Primăria Constanța și un om de afaceri iar instanța de judecată a decis că terenul rămâne al orașului.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii