Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) - „Cât cinism! Abrogaţi legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum visaţi?“

ro

29 Jul, 2019 00:00 1420 Marime text
Din cauza corupţiei, nepotismelor, analfabeţilor şi infractorilor ajunşi în funcţii publice murim cu zile în ţara asta. „Dăncilă, ajunsă premier împinsă de Dragnea, e «revoltată» acum şi vrea referendum. După ce ani de zile au legiferat în favoarea infractorilor, după ce l-au lăsat pe Nicolicea să scrie legea recursului compensatoriu ca să iasă mai repede din puşcărie toţi criminalii, după ce au mutilat legile justiţiei şi au hărţuit magistraţii care au îndrăznit să facă anchete pe fapte de corupţie, după ce au propus cca o sută de modificări neconstituţionale la Codul penal şi la cel de procedură penală, după ce tocmai au votat în Parlament scăderea termenelor de prescripţie a răspunderii penale, avantajând inclusiv violatorii şi pedofilii, după ce au propus micşorarea termenelor de liberare condiţionată, după ce au votat abrogarea neglijenţei în serviciu, articolul în baza căruia ar putea fi cercetaţi şi traşi la răspundere «oamenii legii» care au aşteptat la poartă în timp ce un copil era măcelărit de un monstru, s-a trezit că vrea referendum!
 
Abrogaţi legea recursului compensatoriu prin OUG! Ce referendum vă trebuie? Renunţaţi la modificările Codului penal şi de procedură penală care scad termenele de prescripţie şi îi scot pe infractori mai repede din puşcărie! Ce referendum visaţi?! Desfiinţaţi mizeria aia de Secţie Specială care se ia la trântă cu DNA-ul! Daţi copiilor, elevilor transport în comun să poată ajunge decent la şcoală, nu le luaţi acest drept! Pentru asta va trebuie referendum?!
 
Vă trebuie referendum pentru a specula în cel mai odios mod posibil drama unui copil într-o socoteală electorală meschină! O să vi se întoarcă şi asta înapoi! Chiar nu aveţi niciun dram de bun-simţ şi de omenie?! Au găsit ei cauza şi rezolvarea! Pedepsele mici pentru crimă, viol şi pedofilie!”, spune deputatul USR de Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii