Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, inițiator DNA-ul pădurilor "Am făcut un pas înainte în direcția apărării pădurilor, apelor, solului şi aerului din România”

ro

18 Jun, 2020 00:00 2487 Marime text
  • Parlamentul a votat înfiinţarea Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Mediu, mai cunoscută deja drept DNA-ul Pădurilor
  • Coinițiator al acestui proiect, deputatul USR, Stelian Ion și candidat la primăria Constanța

A fost votată înfiinţarea Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Mediu, mai cunoscută deja drept DNA-ul Pădurilor.
Coinițiator al acestui proiect, deputatul USR de Constanța și candidat la primărie, Stelian Ion afirmă că instituțiile judiciare în organizarea lor de astăzi nu au fost în măsură să apere eficient mediul.

“Noua structură va fi responsabilizată, va fi specializată, va oferi rapoarte de activitate și va trebui să-și dovedească eficiența.
E important ca guvernul actual și cele viitoare să pună la dispoziția acestei structuri mijloacele materiale și umane pentru a-și putea desfășura activitatea.
E important ca la conducerea acestei noi structuri de parchet să fie selectate și numite persoane bătăioase, care să restabilească respectarea legii. Iar specializarea magistraților și a polițiștilor pe aceasta zonă de competență este obligatorie.

Le urez succes tuturor celor care vor activa în cadrul DIIM!
Noi, cei din USR, ne vom implica în continuare în apărarea mediului, vom propune îmbunătățirea legislației pentru a putea lăsa copiilor noștri o țară curată, în care să se bucure de păduri, de natură, de apă și de aer curat", afirmă parlamentarul constănțean.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii