Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, despre dublul standard al lui Tudorel Toader. „Îndrăzneşte să crezi în imparţialitatea şi corectitudinea conducerii Inspecţiei Judiciare!“

ro

29 Oct, 2018 00:00 1673 Marime text
Deputatul USR Stelian Ion critică dur faptul că inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare din cadrul CSM a încheiat un protocol de cooperare cu Serviciul Român de Informaţii, semnat de însuşi generalul locotenent Florian Coldea.
 
Stelian Ion a transmis un mesaj prin care îl acuză de dublu standard pe Tudorel Toader, care a tras la răspundere de mai multe ori instituţiile ce au încheiat protocoale de colaborare cu Serviciul Român de Informaţii. Însăşi Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii are un astfel de protocol încheiat.
 
„Culmea dublei măsuri: să închei tu însuţi, cu mânuţa ta, protocol secret de colaborare cu SRI şi apoi să ceri socoteală altora pentru încheierea unor protocoale asemănătoare! Păi dacă era aşa ilegal, de ce l-a încheiat inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare?
 
Îndrăzneşte să crezi în imparţialitatea şi corectitudinea conducerii Inspecţiei Judiciare, cu mandat prelungit sine die prin OUG, de avocatul infractorilor de rang înalt, Tudorel Toader!”, a transmis Stelian Cristian Ion.
 
Inspecţia Judiciară a încheiat, la rândul ei, un protocol cu SRI în 2016. Inspecţia Judiciară a dat publicităţii protocolul în data de 9 octombrie, dar susţine că nu a solicitat şi nu a transmis date în baza acestui document. Protocolul a fost semnat de şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, şi de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii