Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:39 15 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile plătite n-au legătură cu apartenenţa politică! Un senator UNPR s-a ales cu şef de cabinet de la MP

ro

08 Mar, 2016 00:00 2842 Marime text
Premieră în politica locală. Un parlamentar, membru al unui partid politic, s-a trezit că are ca şef de cabinet un activist al unei formaţiuni politice rivale.

Este situaţia prin care trece în această perioadă senatorul UNPR de Constanţa 
Marian Vasiliev. Aceasta a aflat de la noi că, începând din data de 7 martie, şeful său de cabinet, Constantin Niţe, este membru cu acte în regulă al organizaţiei Partidului Mişcarea Populară Constanţa. La aflarea veştii, senatorul UNPR a fost bulversat. „Cum aşa? Nu ştiu nimic. De când este membru MP?“, aşa a reacţionat parlamentarul progresist la întrebarea noastră, firească, prin care încercam să aflăm cum va proceda cu Niţe în actuala situaţie.
 
Lucrurile s-ar putea complica, în sensul că senatorul UNPR Marian Vasiliev s-ar putea să fie constrâns să-şi păstreze şeful de cabinet parlamentar chiar dacă acesta nu mai activează în acelaşi partid cu el. „Niţe are o relaţie contractuală civilă cu mine. Este consilier parlamentar cu carte de muncă. Voi vedea cum rămâne, deşi nu este o prioritate pentru mine. Relaţia noastră era distantă de ceva timp. Cert este că nu se ştie dacă voi putea renunţa la serviciile sale. Acum se poate constata că legislaţia noastră are lacune şi nu prevede toate situaţiile… cum este asta, eu la un partid, iar consilierul meu la un altul…“, ne-a declarat senatorul UNPR de Constanţa Marian Vasiliev.
 
Altfel spus, un senator UNPR s-a ales cu şef de cabinet susţinător al lui Traian Băsescu, după cum a recunoscut public, şi care-i va ura, până la finele mandatului de parlamentar… „Să trăiţi bine!“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii