Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Senatorul Nicolae Moga își prezintă raportul de activitate

ro

24 Dec, 2019 12:44 2308 Marime text
Senatorul Nicolae Moga își prezintă bilanțul mandatului de parlamentar pentru anul în curs.
Moga a precizat că a semnat zeci de inițiative legislative alături de alți colegi social-democrați, a susținut mai multe declarații politice și luări de cuvânt.
Senatorul a fost în luna iulie a.c. pentru o săptămână și ministrul Afacerilor Interne. La şase zile de la depunerea jurământului în calitate de ministru, Moga, a anunţat,  că demisionează, în contextul crimelor de la Caracal.
Constănțeanul a avut astfel cel mai scurt mandat din istoria Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 144 de ore (6 zile x 24 de ore/zi).
În cadrul conferinței de presă aflată în desfășurare, Nicolae Moga a precizat că pe parcursul anului 2019, în calitate de senator de Constanța a ținut legătura cu cetățenii din județ și a răspuns solicitarilor acestora.

UPDATE

Senatorul Nicolae Moga nu este mulţumit de evoluţia din ultimii ani a Constanţei.

Acesta a precizat, astăzi, într-o conferinţă de presă că ar fi vrut să se facă mult mai multe lucruri dar şi că unele lucruri „s-au făcut şi nu aveau rost”, cum ar fi montarea stalpisorilor din oraș.

În acelaşi timp senatorul constănţean a lăudat conducerea judeţeană apreciind în mod special absorbţia fondurilor europene
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii