Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lasă cu plângeri penale pe ultima sută de metri Christian Gigi Chiru, candidatul ARD în Colegiul 4 Senat - "Trăim scene dintr-un film cu proşti"

ro

07 Dec, 2012 02:25 1494 Marime text
gigi_chiru_3.jpgChristian Gigi Chiru, liderul PDL Constanţa, candidat ARD la un mandat de senator în Colegiul 4, a dat ieri publicităţii un comunicat de presă în care face referire la plângerea penală formulată de USL împotriva sa. Chiru susţine că „plângerea USL este formulată pe baza unui filmuleţ postat pe YouTube" şi că „eroul principal al filmuleţului este Iani Cuşu, fratele Mariei Stavrositu, candidatul PP-DD în Colegiul 4 Senat, care se filmează în timp ce declară o altă identitate şi simulează mituirea unei persoane în numele" candidatului ARD.

Gigi Chiru anunţă, prin intermediul comunicatului mai sus menţionat, că va formula plângere penală împotriva „domnului Iani Cuşu, care a făcut filmuleţul în scopul denigrării imaginii" sale publice şi, mai mult, şi a deputatului Maria Stavrositu, pentru ceea ce el numeşte „instigare la comiterea unui act infracţional". Totodată, Chiru menţionează că va face plângere penală şi împotriva „USL, care a formulat tendenţios o plângere penală" împotriva sa, cu intenţia de a-i aduce „prejudicii de imagine cu două zile înainte de ziua alegerilor".

În final, candidatul ARD Constanţa mărturiseşte că are sentimentul că trăieşte „scene dintr-un film cu proşti în care disperarea îi determină" pe contracandidaţii săi „să comită fapte ilegale, caraghioase".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii