Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au extins pe plaja si au fost amendati

ro

08 Aug, 2009 02:33 948 Marime text

Direcţia Apelor Dobrogea Litoral a amendat o societate comercială din staţiunea Mamaia pentru faptul că şi-a extins construcţia în mod ilegal.

Firma a fost sancţionată de către DADL cu 5.000 lei. Este vorba despre SC JT Nicol Com SRL. Reprezentaţii instituţiei de control au dispus dezafectarea porţiunii de extindere. Ieri, patronii firmei s-au conformat recomandărilor DADL şi au dezafectat extinderea realizată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DADL, Cătălin Anton, inspectorii instituţiei vor verifica în continuare construcţiile provizorii existente pe plajă şi vor sancţiona agenţii economici care nu respectă prevederile din Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

JT Nicol Com îi are ca asociaţi pe Joiţa Nicolae, cu 93% din beneficii şi pierderi, şi pe fiul acesteia, Stelian Nicolae, cu 7%. Joiţa Nicolae îndeplineşte şi funcţia de administrator al societăţii. Firma, care are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei, are punct de lucru şi pe str. Ştefan cel Mare, iar în 2007 a raportat o cifră de afaceri de 37.440 lei, în scădere faţă de anii anteriori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii