Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principele Radu, pentru prima data la Navodari

ro

18 Mar, 2009 00:40 2313 Marime text

deschidere_3.jpg# Alteţa Sa este preocupat de viitorul tinerei generaţii

Acesta s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei locale, cu oamenii de afaceri, cu reprezentanţii cultelor religioase şi ai societăţii civile şi, nu în ultimul rând, cu elevii Liceului „Lazăr Edeleanu".

În perioada 16 - 17 martie, Alteţa Sa Regală, Principele Radu al României, a efectuat o vizită în judeţele Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea. Dacă luni s-a aflat la Feteşti, ieri, a vizitat localităţile Năvodari şi Babadag. Vizita Principelui Radu se înscrie în cadrul proiectului „Oraşele României", destinat unei mai bune cunoaşteri a mediului local. Scopul acestui program este de a dezvolta relaţiile europene ale urbelor româneşti. Principele Radu s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei publice locale, cu oameni de afaceri, reprezentanţi ai cultelor religioase, ai societăţii civile, dar şi cu elevii năvodăreni. Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat că vizita Alteţei Sale Regale, Principele Radu, ne onorează şi sperăm că se va mai repeta.

principele.jpgAlteţa Sa, în dialog cu tânara generaţie

Principele Radu a participat la o întâlnire cu elevii Liceului „Lazăr Edeleanu", principala discuţie fiind legată de problemele tinerilor. Alteţa Sa s-a oferit să preia ideile elevilor, cu privire la accesarea fondurilor europene, şi să faciliteze o întâlnire a acestora cu diferite firme. În acest sens, mai mulţi adolescenţi ai liceului au fost invitaţi la Palatul Elisabeta, sâmbătă, 2 mai, pentru a continua discuţiile şi pentru a pune în aplicare proiectele cu ajutorul casei regale. Elevii s-au dovedit a fi deosebit de entuziasmaţi de întâlnirea cu Alteţa Sa şi au profitat de ocazie pentru a face schimb de adrese de mail. Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a promis că va asigura transportul tinerilor pentru întâlnirea din mai, cu Principele Radu, pentru ca toate ideile lor să poată prinde contur.

{mos_ri:Principele Radu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • X 18 Mar, 2009 08:46 A FOST O DIMINEATA FRUMOASA IN NAVODARI.