Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria cheltuie 4 milioane de lei anual pentru întreținere Deputatul Stelian Ion- „Parcul Tăbăcărie e o pârloagă"!

ro

29 Oct, 2023 11:10 988 Marime text




„Parcul Tăbăcărie e o pârloagă. Pentru acest parc, Primăria Constanța condusă de Vergil Chițac cheltuie 4 milioane de lei pe an!

Nu există un sistem de irigații, iar cisternele circulă pe alei, printre copii, pentru a uda iarba uscată. În secolul XXI, în parcul Tăbăcărie din Constanța, plantele sunt udate ca acum 30 de ani.
 
Constănțenii nu trebuie să uite că, în 2020, primarul PNL Vergil Chițac a mințit cu nerușinare atunci când a promis mai multe spații verzi în oraș. Nu doar că nu a amenajat alte parcuri, însă și-a bătut joc și de cele, atât de puține, pe care le avem!“, susține președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.
 
Totodată, Ion afirmă că proiectul de amenajare a parcului din Faleză Nord, proiect al USR Constanța, a fost băgat la sertar.

„În 2020, am reușit să oprim un adevărat festin al rechinilor imobiliari. Ulterior, primarul PNL Vergil Chițac s-a asigurat ca cei 11.000 de metri pătrați de teren să ajungă o pârloagă, iar contractul pentru întocmirea documentațiilor a fost reziliat.

Indiferent că vorbim despre incompetență, orgolii politice sau alte interese meschine, un lucru este cert: primarul îi privează pe constănțeni de 11.000 de metri pătrați de zonă verde, cu spații de recreere adecvate.
 
Au trecut mai bine de trei ani de când Chițac este primar. Niciunul dintre parcurile pe care le-a promis în campanie nu există în Constanța. Doar praf, haos și dezastru“, spune președintele USR Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marica 18 Nov, 2023 18:35 Acest individ nu a fost interesat de starea orașului. Ca dovadă, starea actuală a urbei. Mă întreb, de ce a vrut să fie primar? Ca să distrugă orașul? A reușit să îl urateasca, să îi aiurească străzile, bulevardele... Să nu mai știi pe ce drum să o iei să ajungi acasă. Un individ incompetent pentru scaunul de primar și absolut indiferent (puțin spus) ca cetățean al unui oraș pe care nu-l iubeste , oraș care ar fi trebuit să-l alunge de la începutul nandatului.