Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Adamclisi cumpără un autoturism în leasing

ro

22 Apr, 2011 01:56 1961 Marime text
Adamclisi_Primaria_01.jpgAdministraţia locală a comunei Adamclisi a demarat procedura pentru achiziţionarea unui autoturism de deservire a primăriei.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 3 mai, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Adamclisi. Este vorba, mai exact, despre achiziţionarea unui autoturism 4x4 în sistem de leasing financiar. Perioada leasingului va fi de 5 ani. Valoarea estimată a autoturismului este, potrivit SEAP, de 99.394 lei fără TVA. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. Garanţia de participare la licitaţie este de 1.500 lei, iar cea de bună execuţie de 10% din valoarea contractului.

Primarul comunei Adamclisi, Anton Burcea, ne-a declarat că achiziţionarea unei maşini pentru primărie este necesară întrucât autovehiculul care deserveşte în prezent autoritatea locală se strică frecvent, iar angajaţii primăriei se văd nevoiţi să circule cu maşinile personale sau să se descurce cum pot. „Vrem să luăm o maşină rezistentă, pentru că nu avem cu ce să ne facem treaba. Şi eu şi angajaţii ne descurcăm cum putem, cu maşinile personale. Când am venit la primărie, am găsit maşina instituţiei într-o stare deplorabilă, se strică frecvent şi nu avem cum să ne facem treaba", ne-a declarat primarul Anton Burcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii