Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz „Mazăre evită să aplice HCLM de închidere a magazinelor de vise"

ro

28 Mar, 2011 00:31 1479 Marime text
În noaptea de sâmbătă spre duminică, prefectul Claudiu-Iorga Palaz a iniţiat şi coordonat o nouă acţiune de control în spaţiile în care se comercializează produse etnobotanice, care a avut ca scop recuperarea creanţelor şi încasarea amenzilor aplicate până în prezent.

Au fost controlate trei societăţi - Perfect Gift (fosta Puff Stuff Shop), WDD Wholesale Green şi Special Trip - care au mai multe puncte de lucru. „În urma percheziţiilor, s-a trecut la executarea silită a bunurilor, iar marfa găsită a fost trimisă la laboratoarele de analiză, unde mai mult ca sigur se va demonstra că aşa-zisele seminţe sau îngrăşăminte sunt departe de ceea ce este specificat pe ambalaje. Constat cu neplăcere, deşi nu cu prea mare surprindere, că, deşi Consiliul Local Constanţa a adoptat hotărârea de închidere a magazinelor de vise, totuşi, primarul Mazăre evită s-o pună în aplicare. Ori nu ştie, ori nu poate", a spus prefectul. Acesta i-a asigurat pe tinerii care îi sunt alături în această campanie, pe părinţi şi profesori că va duce la bun sfârşit acţiunea.

Din echipele mixte care au mers în control în noaptea de sâmbătă împreună cu prefectul fac parte angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa, ai Poliţiei Economice şi ai Jandarmeriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii