Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noii membri ai CA-urilor institutiilor de sanatate din Mangalia Griguta si Filip la Spitalul Municipal, Cucoranu la Sanatoriul Balnear

ro

09 Jul, 2010 02:24 3013 Marime text
DSC_7726.JPGConsilierii locali din Mangalia au aprobat ieri, prin vot secret, componenţa Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal, precum şi pe cel ce va face parte din CA-ul Sanatoriului Balnear din localitate. La spital cei doi membri ai CA-ului sunt Ioan Griguţă, PDL (supleant George Trandafirescu) şi Bogdan Filip, PRM (supleant Victor Burgiu), în timp ce Sorin Cucoranu, PNL, va fi membrul din CA-ul SBM, avându-l ca supleant pe liderul tineretului penelist, Marius Ilie.

DSC_7721.JPGNumirea acestora s-a făcut numai cu opoziţia celor patru consilieri PSD aflaţi în sala de şedinţe a Consiliului Local Mangalia. De la şedinţa extraordinară, convocată de consilierii locali, a lipsit edilul local, Mihai Claudiu Tusac, care, însă, a fost principalul subiect de „dezbatere" dintre aleşi. Astfel, o bună parte a consilierilor au făcut câte o serie de cereri publice faţă de primar.

DSC_7723.JPGConstantin Filimon, „proaspăt" peremist, a solicitat public un raport anual privind starea economică, socială şi de mediu a Mangaliei pe 2009, precum şi un alt raport asupra gestionării bunurilor primăriei pentru 2009, în timp ce consilierul Ioan Griguţă a cerut o situaţie a stării în care se află imobilele ANL repartizate în decembrie 2009.

Viceprimarul Ion Mincă a avut, la rândul său, o serie de intervenţii în timpul şedinţei, deloc plăcute la adresa edilului local. Cel de-al doilea om al primăriei s-a arătat deosebit de deranjat de o adresă pe care Tusac i-a trimis-o, în care primarul îi solicita amănunte despre poluarea Lacului Neptun, dar şi referitoare la situaţia salubrizării în localitate. Mincă a spus că, în ceea ce îl priveşte, nu i-a parvenit niciodată vreo hârtie de la şefii direcţiilor abilitate, care se pare că îl ignoră total.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii