Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății refuză să-l primească în audiență pe președintele USR Constanța! Anunțul lui Stelian Ion

ro

21 Sep, 2023 11:49 888 Marime text



Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion a cerut o audiență la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila pentru a discuta despre serviciul de ambulanță din Constanța și despre pierderea banilor europeni pentru construirea spitalului Mama și copilul.

Acesta susține că a primit un răspuns de la cabinetul ministrului Rafila prin care i-a refuzat audiența, sub pretextul că temele ar fi fost discutate cu ocazia moțiunii simple pe care am depus-o împotriva modului lui de a conduce sistemul de sănătate.
 
„Nu mie mi-a întors spatele acest politruc odios, le-a întors spatele constănțenilor. Imaginați-vă că nu voiam să merg în această audiență pentru că mi-ar fi drag de Rafila sau pentru că nu am altceva mai bun de făcut. Mergeam să îi transmit mesajul sutelor de mii de constănțeni de care și-a bătut joc prin tăierea finanțării construirii spitalului din banii din PNRR.
 
Atât interes are ministrul Rafila pentru a afla ce nu funcționează bine în sistemul sanitar! Atâta preocupare are pentru sănătatea oamenilor! Nu dă doi bani nici pe una, nici pe alta. Cei din Constanța care ați votat PSD notați bine episodul ăsta și reflectați puțin dacă asta merită constănțenii!", spune Stelian Ion.



Citește și:

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, precizări despre Spitalul Mama și Copilul din Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii