Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Organizației Locale ALDE Peștera au demisionat în bloc din partid. De ce au luat această decizie

ro

12 Feb, 2018 10:59 3451 Marime text
Astăzi, 12 ianuarie 2018, membrii Organizației Locale ALDE Peștera anunță demisia în bloc din cadrul formațiunii politice amintite, în semn de solidaritate cu acțiunea similară a primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, informează un comunicat al ALDE Peștera. 
 

 „Demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care actuala conducere a partidului l-a manifestat faţă de adevăratele valori ale partidului, care chiar contează din punct de vedere politic. Din păcate, ALDE Constanța și-a pierdut identitatea, devenind brelocul oligarhiei PSD din județul nostru. Președintele teleportat de la București, domnul Dominic Gerea, cel care a obținut „performanța” de a ieși pe locul trei la alegerile locale desfășurate în anul 2016, în municipiul Pitești, cu 14%, adică 6857 voturi,  a uitat, în cazul în care a știut vreodată, că în viața politică votul este cel care contează. În momentul de față, prin jocuri obscure, ALDE Constanța a devenit doar un paravan pentru unii membri, care nu au simţul responsabilităţii, care nu văd și nu înţeleg ce se întâmplă pe scena politică a zilelor noastre” - a transmis președintele organizației, Gheorghe Răducan. 


Acesta a mai menționat că ”organizațiile locale nu mai au nici un cuvânt de spus, iar numirile clientelare în funcții publice și deciziile abuzive au devenit reguli de conducere, care se practică în acest așa numit partid, de fapt simplu accesoriu pesedist”.
 

”Demisia noastră colectivă reprezintă, de fapt, efectul degringoladei care domnește acum în ALDE Constanța”, declară președintele Organizației Locale ALDE Peștera, Gheorghe Răducan. Facem precizarea că în comuna Peștera, la alegerile parlamentare din anul 2016 partidul a obținut cel mai mare scor electoral din țară, respectiv 30%. 


De asemenea, în Consiliul Local al Primăriei Peștera nu există niciun consilier din partea ALDE, au menționat surse din cadrul Primăriei Peștera. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii