Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Candidatul USR - Plus Stelian Ion, precizări pe tema ședinței de Consiliu Local Municipal

ro

29 Jul, 2020 13:07 2670 Marime text
Candidatul USR - PLUS pentru Primăria Constanța, Stelian Ion susține o conferință de presă. Acesta va formula mai multe de vedere în legătură cu ședința de CLM de mâine.

Stelian Ion trage un semnal de alarmă vizavi de alocarea unei sume exorbitante de bani unor entități private. Este vorba despre 3,4 milioane de euro este aruncată pe ferestră fără criterii clare de performanță către cluburile private sportive din municipiu.

"Acest lucru se întâmplă în condițiile în care în municipiul Constanța peste 11.000 de elevi nu beneficiază de o sală de sport. Unele dintre aceste cluburi nu toate au fost înființate de pesedisti. Aceste alocări trebuie să înceteze. Dacă acești bani ar fi fost alocați pentru investiții, pentru construirea de săli de sport, astăzi elevii din Constanța nu ar mai fi fost în situația asta. În proiectul nostru pentru Constanța vom pune accent pe încurajarea sportului de masă", spune Stelian Ion.

Stelian Ion mai spune că municipalitatea nu permite elevilor nici măcar în timpul vacanțelor să folosească curțile liceelor sau școlilor pentru sport.

O altă chestiune abordată de Stelian Ion este situația parcărilor.

CLM va vota mâine o HCLM prin care se stabilesc amenzi pentru neplata parcărilor sau pentru parcarea pe locurile deja rezervate de alți cetățeni. Ion reamintește că regulamentul parcărilor a fost anulat de magistrații de la Curtea de Apel și ca acest proiect nu vine să îndrepte aspectele semnalate de magistrați.

"Decebal Fagădău a reușit să dea peste cap această problemă a parcărilor și se vor naște pe viitor alte procese pentru că noua HCL nu stabilește o colectare corectă a taxei pentru parcare" - afirmă candidatul USR - PLUS.

Mai multe detalii în ediția de mâine. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii