Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:36 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 LIVE TEXT. Anton Traian Antoniadis intră în cursa electorală pentru Primăria Constanța (video)

ro

30 Jul, 2020 17:50 1194 Marime text
 
  • Evenimentul are loc pe terasa restaurantului Le Premier din centrul istoric al municipiului.

Comunitatea Elpis Constanța își anunță candidatul pentru alegerile locale! Anton Traian Antoniadis va candida pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

Evenimentul are loc pe terasa restaurantului Le Premier din centrul istoric al municipiului.

Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene Romane este prezent la eveniment și îi face introducerea candidatiului Uniunii pentru Primăria Constanța.

"Dorim sa fim corecti si sa ne cinstim istoria! Domnule Antoniadis, trebuie sa fiti o lumanare care sa arda pentru oamenii lor. V-am intrebat daca echipa din spatele dvs va sustine si mi-ati raspuns ca 100% da", a spus Zisopol.

Zisopol i-a înmânat lui Anton Traian Antoniadis o icoană.

În centru se află Sfânta Sofia  iar în partea de jos sunt cele trei fiice. În dreapta e fiica alocată credinței. "Grecii au venit aici și s-au alaturat bisericii", spune Zisopol. În centru se afla Elpis - speranța noastră. A treia fiica este dragostea. "Fără dragoste, nu putem face nimic", a mai spus președintele Uniunii Elene. 

Antoniadis: „Emoționant discurs. Domnul președinte mi-a facut onoarea să fie alături de noi, într-o perioadă în care toți constănțenii să fie chiar fericiți să o facă. Mă cunoașteti cât de cât. Am facut multe greșeli. Nu ai cum să înveți" 

"Credința este ceea ce ne leagă. Credintă în noi, în Dumnezeu. De ce am intrat în această bătălie? Noi credem că avem ceva de spus pentru Constanța! Realizările nu se măsoară în voturi,  ci în ceea ce faci! Alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului", a mai spus candidatul. 


El a mai spus că vrea să aducă ramura de masline - simbolul pacei în Constanța și că vrea sî fie medicul Constanței!

"Să dea Dumnezeu să avem drumul lin", a conchis Antoniadis.

Pe listele de consilieri se află nume precum Mihnea Hagiu, Costin Teodoru sau Constantin Cheramidoglu. Cel din urmă se află pe poziția 2, imediat după Traian Antoniadis. 

De precizat că au fost sparte și doua farfurii pentru noroc.

Mai multe în ediția de mâine.

Ti-a placut articolul?

Comentarii