Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Stelian (USR) - „Guvernul marionetă reclamă la CCR constituirea completului de judecată din procesul lui Liviu Dragnea“

ro

03 Oct, 2018 00:00 1337 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a sesizat CCR cu un „conflict juridic de natură constituţională“, legat de nemulţumirea lui Dragnea faţă de componenţa completului de la ÎCCJ care îi judecă recursul în dosarul în care a fost condamnat în primă instanţă, susţine deputatul USR de Constanţa Stelian Ion.
 
„Sesizare la CCR cu dedicaţie. Liviu Dragnea a ordonat, Dancilă a executat. Pesediştii sunt atât de incompetenţi, că nici măcar ticăloşi ca lumea nu pot fi. Ei, nu altcineva, au redactat textul ăsta (art. 32 din Legea 304/2004) şi au scris negru pe alb, încă din primul alineat, că aprobarea compunerii completurilor de cinci judecători se face la începutul fiecărui an. Pentru Dragnea şi  Dancilă, acum suntem la «începutul» anului, iar ÎCCJ ar trebui să schimbe completurile. Ia să vedem CCR-ul în ce perioadă a anului este?! Tot la începutul anului?“, a comentat Stelian Ion, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii