Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Dobre, noul parc al orasului Navodari

ro

08 Jan, 2009 02:38 2048 Marime text

De praznicul Sf. Ioan Botezătorul, Primăria şi Consiliul Local Năvodari au inaugurat parcul din sudul oraşului, denumit Ion Dobre, după numele primarului ce a condus oraşul în perioada 1996 - 2000.

La eveniment au participat primarul în funcţie, Nicolae Matei, consilieri locali, reprezentanţi ai administraţiei locale, familia fostului edil, Ion Dobre, precum şi numeroşi localnici. Inaugurarea a debutat cu o slujbă de comemorare in memoriam Ion Dobre, urmată de slujba de sfinţire a monumentului ridicat în amintirea fostului edil, în mijlocul parcului. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor format din toţi preoţii oraşului.
În alocuţiunea sa, primarul Nicolae Matei a rememorat aspecte din activitatea celui care şi-a pus amprenta pe dezvoltarea oraşului Năvodari. „Ion Dobre, primarul care a fost pe placul năvodărenilor, este considerat cel mai de seamă constructor al oraşului. El a ridicat cartiere noi, Casa de Cultură, parcul central, biserica din centru şi a proiectat acest parc care, de astăzi, îi poartă numele. Domnul Dobre este unul dintre puţinii care merită să rămână în memoria oraşului Năvodari", a afirmat Matei. Reamintim că Ion Dobre a deţinut şi funcţia de viceprimar al urbei în perioada 1992 - 1996.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii