Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încetare de mandat în Consiliul Local Municipal Constanţa. Victor Constantin a pierdut procesul cu PNL

ro

04 Dec, 2019 00:00 3843 Marime text

În luna aprilie, Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Constanţa a decis excluderea din rândurile partidului a consilierului local Victor Constantin (foto). Acesta a fost trecut pe lista consilierilor locali de Vergil Chiţac în 2016, iar de mai multă vreme nu se mai armoniza cu colegii săi din cadrul Consiliului Local al municipiului Constanţa.
Decizia de excludere a vizat mai multe aspecte ce vizau neparticiparea şi neimplicarea într-o serie de activităţi politice ce îl vizau pe alesul local.
 
Victor Constantin a contestat decizia de excludere, iar la sfârşitul lunii noiembrie a pierdut definitiv litigiul cu PNL. Propunerea de încetare a mandatului a ajuns pe masa prefectului judeţului Constanţa. Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Dumitru Jeacă, a precizat pentru ZIUA de Constanţa că va emite ordinul de încetare a mandatului de îndată ce organizaţia PNL Constanţa va remite documentele solicitate, respectiv dovada parcurgerii tuturor etapelor legale pentru excluderea lui Constantin.
 
După emiterea ordinului de încetare a mandatului lui Victor Constanţa în Consiliul Local al Municipiului Constanţa, locul vacant va fi ocupat, potrivit listei de aleşi locali rezultată în urma scrutinului din 2016, de Bogdan Baraţă. 
 
Citeşte şi: 

Decizie în BPJ al PNL Constanţa. Propunere de excludere din partid a unui consilier local. Cine este cel vizat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii