Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu, posibil candidat al PSD la Primăria Constanța „Nu ne mai permitem să gafăm, pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri”

ro

12 Feb, 2024 14:33 1006 Marime text



 
  • În cadrul emisiunii live de la Ziua de Constanța, având ca invitat pe Horia Constantinescu, posibilul candidat din partea PSD la Primăria Constanței a fost întrebat despre stabilitatea echipei pe care ar putea să o formeze acesta cu Decebal Făgădău.

Referitor la  garanția că tandemul Făgădău- Constantinescu nu se va destrăma, așa cum s-a mai întâmplat în trecut, Constantinescu a precizat:
 

„Atât timp cât vom stabili bărbătește lucrurile pe care avem de făcut și ce obiective avem comune, eu consider că fiecare dintre noi și-a luat suficient de multe palme și mângâieri pe creștet încât să fi învățat ceva. Nu ne mai permitem să gafăm, nu ne mai permitem să greșim pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri. Fiul meu este un fin judecător a tot ceea ce fac. Astăzi facem ceva pentru copiii noștri”.

 
Citește și
Horia Constantinescu despre intenția de a candida în tandem cu Decebal Făgădău din partea PSD la alegerile locale! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii