Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru şi Florin Gheorghe au urcat pe scena Sălii Palatului Candidaţii PDL, lansaţi pe orbita localelor

ro

07 May, 2012 02:24 2102 Marime text

lansare_candidati_Florin_Gheorghe.jpgPartidul Democrat Liberal şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale, în cadrul unui miting electoral, la Sala Polivalentă. La eveniment au fost invitaţi să participe şi preşedintele Traian Băsescu şi premierul demis, Mihai-Răzvan Ungureanu. Din delegaţia constănţeană care a participat ieri, la Sala Palatului, la lansarea oficială a candidaţilor PDL la alegerile locale din iunie, au făcut parte preşedintele organizaţiei judeţene, Christian Gigi Chiru, candidat la Primăria Constanţa, Florin Gheorghe, candidat la Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi o delegaţie numeroasă - primari, parlamentari, directori de deconcentrate, OSV-işti şi mai mulţi candidaţi ai partidului din judeţ. Chiru a fost secondat şi de soţia sa, Violeta.

lansare_candidati_Gigi_Chiru.jpgÎn total, aproape 300 de sute de pedelişti constănţeni s-au aflat ieri printre cei aproximativ 7.000 de membri de partid aşteptaţi la Sala Palatului.

Reuniunea PDL s-a desfăşurat sub sloganul „Tot greul spre bine". Deşi aşteptat la eveniment, şeful statului a declarat încă de sâmbătă seara că nu va merge la lansare, însă a transmis auditoriului un mesaj prin care a mulţumit democrat-liberalilor pentru costurile pe care le-au „încasat ca urmare a trecerii ţării prin criză". În schimb, a fost prezent Mihai Răzvan Ungureanu, care a declarat că parteneriatul cu PDL rămâne în continuare valabil. „Cred că putem dovedi că suntem o echipă puternică. Vom demonstra în alegeri că reprezentăm o opţiune viabilă pentru cetăţenii judeţului Constanţa, care s-au săturat de promisiunile populiste ale celor care conduc de prea mulţi ani oraşul şi judeţul. Este timpul să schimbăm ceva!" a precizat Florin Gheorghe, candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii