Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Slabu, candidatul PP-DD în Colegiul 9 „Este momentul să înapoiem România românilor" (galerie foto)

ro

12 Nov, 2012 00:00 2461 Marime text

Slabu_-_Gheorghe_Slabu_1.jpgSala Clubului SNC a reunit, sâmbătă, aproximativ 150 de membri şi simpatizanţi ai PP-DD Constanţa. În cadrul evenimentului, Gheorghe Slabu, candidatul PP-DD la un mandat de deputat în Colegiul 9, a vorbit despre nevoia de schimbare a actualei clase politice: „Parlamentarii fac propriile lor legi. Toţi au guvernat după cum i-a tăiat capul. Prea mulţi români s-au resemnat alegând râul cel mai mic, care s-a dovedit a fi, de fapt, răul cel mare". Aspirantul la un mandat de parlamentar în Colegiul 9 candidează la alegerile generale din 9 decembrie sub sloganul „E timpul dreptăţii. E vremea poporului".

Slabu_-_Gheorghe_Slabu_2.jpg

Gheroghe Slabu, lider al Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa, a explicat, de asemenea, în contextul acţiunii de sâmbătă, că din punctul său de vedere „PP-DD este alternativa" pentru actuala clasă politică şi a afirmat că „este momentul să înapoiem România românilor".

Alături de Slabu au fost, la întâlnirea PP-DD, consilierii locali municipali constănţeni Dede Perodin şi Gabriel Candindatu, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a partidului, Marian Vasiliev, care este şi candidat la un mandat de senator în Colegiul 2, dar şi alţi aspiranţi la un fotoliu de parlamentar: Mihai Tararache - Colegiul 1 Camera Deputaţilor, Răzvan Condurăţeanu - Colegiul 3 Camera Deputaţilor, George Andrei Popescu - Colegiul 8 Camera Deputaţilor şi Nicoleta Ploscaru - Colegiul 10 Camera Deputaţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii