Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:25 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Vișan (PSD) “Industria HoReCa trăiește o adevărată dramă, așa cum întreagă societate o trăiește. Este lockdown.”

ro

08 May, 2020 00:00 1818 Marime text

În martie 2020 conform datelor de la INS în industria turistică s-a înregistrat un minus de 70% față de aceiași perioadă din anul 2019. Pentru lunile aprilie și mai nu mai are rost să așteptăm datele oficiale. Este lockdown.

“Industria HoReCa trăiește o adevărată dramă, așa cum întreagă societate o trăiește. Dar guvernul Orban nu este stresat cum o duc românii. O guvernare iresponsabilă. Oare are puțin habar sau îi pasă de cei care rămân șomeri în această industie și mă refer la chelneri,recepționeri, bucătari, menajere, portari, cameriste? Îi păsa de afacerile ruinate? Promisiunile guvernamentale susținute de absolut nimic concret vor avea efect de bumerang. Pe agendă liberalilor turismul este la ,,și altele’’. Dincolo de iresponsabilitatea declarațiilor lipsite de orice logică economică, vor acționa inutil de târziu. Într-un stil heirupist și haotic așa cum fac întotdeauna. Vor reuși să compromită și ce mai era de compromis din acest sezon turistic având în vedere efectele pandemiei asupra acestei industrii.
Planurile de relansare economică pe hârtie arată bine, dar în realitatate lipsesc cu desăvârșire. Și nu țin de foame. Nicio promisiune a guvernului nu a produs efecte reale și concrete pentru mediul de afaceri și pentru angajați”, afirmă deputatul PSD de Constanța, George Vișan.
Acesta mai spune că toate aparițiile publice ale miniștrilor guvernului liberal sunt veritabile mostre de stand up comedy.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii