Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele lui Radu Mazăre l-au eclipsat pe Victor Ponta Primarul Constanţei - „Nu sunt încă membre de partid, că nu au 18 ani“ (galerie foto)

ro

22 Sep, 2014 00:00 3875 Marime text
Agitaţie mare, sâmbătă, pe Arena Naţională, acolo unde prezidenţiabilul PSD, Victor Ponta, s-a lansat în cursa pentru Cotroceni. Deşi după ultima întâlnire, cea de luna trecută, de la Tulcea, Radu Mazăre ar fi avut câteva discuţii mai aprinse cu premierul, liderul PSD Constanţa nu a lipsit de la marea reuniune a social-democraţilor, acolo unde s-a făcut de departe remarcat.
 
Ba chiar am putea spune că, pentru câteva momente, atenţia întregii adunări s-a mutat de pe aniversatul zilei pe primarul Constanţei, care a venit însoţit de o armată de domnişoare, unele dintre ele neavând vârsta legală pentru a vota... „Nu sunt încă membre de partid, că nu au 18 ani, dar vor fi (n.r. majore)“, a spus Mazăre. De cum şi-a făcut intrarea, edilul a fost imediat asaltat de doamne şi domnişoare, care îşi doreau o fotografie cu el. Mai mult decât atât, o duduie mai îndrăzneaţă l-a şi sărutat pe acest Don Juan al PSD-ului. Nelipsitele berete roşii şi ţinutele kaki au fost uniformele delegaţiei feminine care l-au însoţit pe Mazăre în capitală. Se pare că acesta a ieşit în evidenţă, deşi a ales să îmbrace o ţinută mai puţin nonconformistă, primarul Constanţei având în garderobă o mulţime de costume ale personajelor pe care le-a interpretat în acest sezon estival în cadrul Carnavalului de la Mamaia. În total, 1.000 de persoane din judeţul Constanţa s-au aflat pe Arena Naţională.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii