Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate - Familia a decis! Mazăre a încuviinţat! Antonella Marinescu renunţă la Parlament

ro

17 Sep, 2012 03:10 4959 Marime text
antoanella_marinescu_online.jpgDeputatul Colegiului 9 Antonela Marinescu a declarat în exclusivitate pentru Ziua de Constanţa că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Decizia de retragere a fost luată la solicitarea familiei şi în special a băieţilor deputatei, Rareş şi Mugur. „Decizia am luat-o împreună cu familia. Copii mei au un an greu, Mugur intră în ultimul an de liceu şi are de susţinut examenul de Bacalaureat şi admiterea la facultate iar Rareş are nevoie de mamă lângă el. De altfel copiii mei mi-au spus că nu mai vor să aibă o mamă deputat ci pur şi simplu o mamă. Voi continua să ajut oamenii şi din postura de preşedinte al organizaţiei de femei a PSD, rămân în echipa PSD însă a venit momentul să dedic mai mult timp familiei mele, pentru că vorba soţului meu „anii trec şi ceea ce nu trăim la timp se pierde", a declarat Antonella Marinescu.

Deputatul i-a comunicat decizia personală şi preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre. „Am discutat chiar duminică cu Radu, suntem prieteni de-o viaţă şi evident că m-a înţeles, nici nu mă aşteptam să aibă o altă reacţie. Mi-a mulţumit pentru cum mi-am făcut treaba în calitate de parlamentar chiar dacă eu nu sunt adepta mediatizării excesive. Rămân în continuare în echipa Mazăre", mai spune Marinescu.

Ultimul proiect parlamentar!

Antonella Marinescu a precizat că va continua să lucreze în comisia de administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic. Ultimul raport important la care lucrează în acest moment vizează Ordonanţa 7 din 2011 care modifică Legea 350 a urbanismului. În acest moment, potrivit legii în vigoare PUZ-urilor sunt plătite de Consiliile Locale şi nu de investitori iar deputaţii din comisie doresc modificarea acestei prevederi.

Viitorul... mai mult timp cu familia şi revenirea în afaceri!

După finalizarea mandatului de deputat, Antonella Marinescu va reveni în afaceri. „Afacerile familiei mele care există din 1991, mă voi intoarce să le administrez şi cea mai mare parte a timpului o voi dedica copiilor şi soţului meu iar misiunea mea va rămâne aceeaşi să-mi ţin departe de ochii presei", a conchis deputatul.

Ce a făcut parlamentarul Marinescu în mandatul 2008-2012

Antonella Marinescu a luat cuvântul în plen de 29 de ori, a avut nouă propuneri legislative. A fost de asemenea co-semnatară pentru trei moţiuni simple, semnând şi moţiunea Programul naţional pentru agricultură şi dezvoltare al Guvernului Boc pe anul 2010: Falimentul fermierilor din România, respinsă. S-a arătat preocupată de „Legea Educaţiei Naţionale " şi de măsurile pentru desfăşurarea în condiţii de legalitate a alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidenţiale. Deputatul Marinescu a venit şi cu o iniţiativă legislativă menită să modifice şi să completeze legea privind alocaţia de stat pentru copii. În felul acesta, a demonstrat că nu a uitat de alegători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii