Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii navodareni - actori, dansatori si spectatori

ro

09 Apr, 2009 02:37 1006 Marime text
Scena Casei de Cultură „Pontus Euxinus" din oraşul Năvodari a fost, ieri, gazda unui spectacol inedit, prezentat de elevi din localitate.

Pe parcursul câtorva ore, elevii Şcolii nr.1 din  Năvodari, care au frecventat cursurile de dans modern şi de societate, precum şi cursurile de teatru, oferite de Clubul Elevilor şi de Casa de Cultură „Pontus Euxinus" din localitate, au urcat pe scenă pentru a demonstra ce au învăţat. Spectatori le-au fost colegii de şcoală, prietenii şi familiile, spectacolul încadrându-se în programul demarat de administraţia publică locală, ce are ca scop redarea Centrului Cultural năvodărenilor.
Prestaţia micilor actori şi dansatori a fost răsplătită cu ropote de aplauze, deşi emoţia primului contact „cu scândura" şi-a spus de câteva ori cuvântul. Spectacolele oferite gratuit năvodărenilor vor continua luna aceasta. Mâine va fi rândul elevilor Şcolii nr. 3 din localitate, care au pregătit o scenetă pe care o vor prezenta, în premieră, năvodărenilor şi în cadrul unor manifestări de gen din ţară, printre care şi un concurs ce va avea loc la Baia Mare. Tot pentru încurajarea actului cultural şi pentru apropierea copiilor de adevăratele valori culturale, Teatrul de Păpuşi „Guliver" din Galaţi va veni la Năvodari pentru a susţine o reprezentaţie, în data de 27 aprilie, pe scena Centrului Cultural. În cadrul acesteia va fi prezentată şi piesa de teatru „Sânziana şi Pepelea", spectatorii invitaţi fiind 900 de elevi ai celor trei şcoli din localitate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii