Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitrache, vicepresedinte de comisie

ro

02 Oct, 2009 03:17 865 Marime text

Deputatul PSD din Colegiul 3, Cristina Ileana Dumitrache, este, din data de 29 septembrie, noul vicepreşedinte al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi.

Promovarea sa survine la propunerea colegilor din comisie şi în urma demisiei din funcţia respectivă, pe 24 septembrie, a deputatului Mugurel Surupaceanu. Pe 30 septembrie, Cristina Dumitrache a fost numită, oficial, în funcţie. Tot atunci a avut loc şi prima audiere pe tema intens mediatizată a drogurilor uşoare şi a prostituţiei, în cadrul comisiei la care a participat ca vicepreşedinte şi care i-a avut ca protagonişti pe reprezentanţi de la Ministerul de Interne şi Ministerul de Justiţie.

Deputatul PSD din Colegiul 3 a profitat de ocazia de a discuta cu specialiştii în domeniu, pentru a obţine date concrete la nivelul întregii ţări, cât şi pentru a consulta statisticile referitoare la judeţul Constanţa în ceea ce priveşte consumul de droguri. În noua sa postură, Cristina Dumitrache consideră că i se oferă posibilitatea de a se implica mai mult în toate cazurile care au legătură cu egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii