Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:50 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR Stelian Ion - „Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie trebuie închisă temporar, nu dezinfectată!”

ro

19 Mar, 2020 00:00 3081 Marime text

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion solicită primarului Decebal Făgădău să închidă locul de joacă Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie!
“Acel loc de joacă trebuie închis temporar, nu dezinfectat! Dezinfectarea poate induce ideea că e sigur să îți duci copiii la joacă acolo, ceea ce nu e real. Copiii trebuie sa stea pe cât posibil acasă, de aceea s-au închis școlile și grădinițele!
Acolo sunt garduri care permit blocarea accesului. Toate locurile de joacă ar trebui închise în această perioadă. Cele care nu pot fi închise da, e bine să fie dezinfectate, preventiv. Dar doar cele care nu pot fi închise”, susține parlamentarul constănțean.
 
La rândul său, municipalitatea transmite că pentru a spori siguranța copiilor și a tinerilor, continuă acțiunile de dezinfecție din Țările Piticilor și Gravity Park iar aceste operațiuni se desfășoară periodic, iar substanța folosită este avizată de Ministerul Sănătății, are un spectru larg de aplicare și are efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.
 
Ca măsură de precauție, reprezentanții primăriei roagă adulții și tutorii celor mici să evite în această perioadă locurile aglomerate, precum și atingerea suprafețelor și obiectelor care vin în contact cu un număr mare de persoane.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii