Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion „Construim o alianță a partidelor de dreapta pentru alegerile din 2024"

ro

19 Dec, 2023 10:44 850 Marime text
Ieri a fost anunțată oficial, va fi clădită în jurul USR, împreună cu PMP și Forța Dreptei - Alianța Dreapta Unită.

„Începem, pornind de la demersul de la nivel central, discuțiile pentru o alianță locală puternică în Constanța.

Anul acesta a căzut cortina și s-au separat apele la Constanța: PNL și PSD au recunoscut pe față că formează o alianță în toată regula. Promisiunea din 2020 a PNL, că va scăpa Constanța de PSD și de pesedism, a fost o minciună. În 2020, mulți oameni au votat PNL și Vergil Chițac și s-au ales cu PSD.  

2024 va fi anul în care vom veni cu o coagulare a forțelor de dreapta, cu adevărat liberale, în jurul USR. Avem porțile deschise pentru toți cei care au aceleași obiective cu noi. Pentru toți cei care sunt categoric pro-europeni, cei care luptă pentru respectarea drepturilor fundamentale și justiție, cei care luptă pentru respectarea muncii și a antreprenorilor, cei care luptă împotriva nedreptăților și inechităților. Este important să vină alături de noi inclusiv ONG-uri și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Ne dorim un oraș deschis și un oraș în care să ne facă plăcere tuturor să trăim. Ne dorim să schimbăm modul de raportare între primar și constănțeni, să punem accent pe transparență, pe respect și pe comunicare permanentă și consultarea constănțenilor.

Constanţa merită mult mai mult și îmi voi pune toată energia în acest sens", a transmis președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii